maintop
Trio Sana:
Bjørn Tore, Per Bjørnar og Svein Olav
Som oppmuntringsband for norske helsearbeidere har denne string-swing trioen fått så overveldende respons at nå var saken klar – dette måtte flere få høre !

Her fornekter man seg ingenting. Det synges, pludres, spilles og flørtes med både musikalske genrer og publikum. Fra smektende pop-ballader via klassiske perler til elleville jazzlåter. Tanta te ` Beate var nok sprekere en vi ante.

Trioen egner seg spesielt godt til å sprite opp ”tørre” kurs og konferanser. Et typisk stunt-band !Trioen består av:

Bjørn Tore Roksvåg, i utgangspunktet utdannet klassisk fiolinist fra Musikkhøyskolen, men med lang fartstid fra irsk musikk og band som ”Under the Kilt” og ”Killiburn Bra”. Lever opp til beskrivelsen ”rå på fiolin”....

Svein Olav Blindheim (sveinolav.no) på kontrabass, har fulgt Arild Nyquist tett i snart 20 år både som musiker og komponist . Har komponert og gitt ut bl.annet plata ”Ellings Menn” med Erik Bye og Per Vollestad i febr. –02. Skriver musikaler og teaterstykker. Bok og cd i -08. Ny Cd m. Børli-tekster i -09. Jobber også m. "Gutta på Skauen".

Fra jazzbyen Molde har de fått med Per Bjørnar Halås, en habil allround-gitarist med rytmisk snert og smittende spilleglede. Per Bjørnar har også bakgrunn i de før nevnte irske band. 

Du kan nå oss på mail:

sveblind(alfakrøll)me.com tlf: 91577342
perbjoernar(alfakrøll)c2i.net
tlf: 90528816
bt-roksvaag(alfak)hotmail.com tlf: 91153882
 
mainbottom
bottom