SVEIN OLAV BLINDHEIM
MUSIKER, KOMPONIST OG FORFATTER

Diverse:

Bass er instrumentet,- og jazz er musikken som gir det største kicket. Var heldig å kome over ein vraka Pølmann-bass som eg fekk satt i stand. Ved hjelp av ei heimelaga strykemaskin av ein vindusvisker-motor, bilbatteri og lader++, fekk eg tone "med skog på".

Har blitt Mac-mann og har oppgradert til Logic Pro X som er eit omfattande og flott program. Brukar ein Røde NTK rørmikrofon mykje, og er godt fornøgd med den.

GUTTA PÅ SKAUEN

med Fredrik Øie Jensen og Per Vollestrad

Trio Sana- string swing trio med Bjørn Tore Roksvåg, fiolin, og Per Bjørnar Halås på gitar og Svein Olav på bass. Vi jobbar fast onsdagskveldar for å oppmuntre slitne legar og sykepleiarar på Modum Bad.

Med broder Oddbjørn Blindheim og Håkon Mjåset Johansen(Come Shine), spelte vi inn plata som vart kåra av Mike Hennesy i Jazz Journal til ei av dei ti beste jazzplatene i 2002!

Du kan høyre kutt frå plata "Horace Hello" her: Horacemedley.mp3 Og meir kan du høyre her... Men mest får du høyre om du bestiller den frå meg pr. mail. Restopplaget har eg i Christiesgt. og kan sende deg plata i oppkrav.

Pris kr. 150,- + frakt. !!

Og desse platene kan du bestille frå meg

sveblind(alfakrøll)me.com :

"Junikveld" med tekster av Hans Børli, på Grappa R.

"Litt a`kvart" på eige selskap kalla "Solrosa"

"Horrace Hello"- Tribute til jazzpianisten Horrace Silver med broder Oddbjørn Blindheim Trio ( Håkon Mjåset Johansen på trommer og underteikna på bass).

Og så Cd-en "Sol og Regn" frå -93 med Arild Nyquist, med bl.a. Knut Reiersrud, Børge P. Øverleir, Alfred Janson.

I tillegg har eg LP-en Slemme Lars for den som måtte ynskje det.